From there to h…

From there to here, and here to there, funny things are everywhere

Dar Es Salaam: politie
In Dar Es Salaam zijn we een keertje tegengehouden door de politie ( een willekeurige controle ). Ze controleren daar of je dan je driehoek, je brandblusser en je verzekering bijhebt. En als dat in orde is dan controleren ze of de personen op de voorbank wel een gordel dragen. Op den achterbanken moet dit niet!

Piki Piki: helmen en vesten
De bestuurders van de piki piki’s hier ( de brommerkes ) dragen zowel helm als jas omgekeerd … Waarom? Da weten we niet, we denken dat ze hun jas omgekeerd dragen voor vuil, kou en stof tegen te houden ( omdat wss de tiret aan de voorkan kapot is ). Dat van dien helm kunnen we niet verklaren.

Nu ik het toch over piki piki’s heb … We hebben der zo ies eenen gezien vanachter op ne piki piki in de pikkendonker in een stukje brousse op nen heuvelweg vol putten en die keirel had gewoon een heel bed mee vanachter op da brommerken! GIEREN!

Scheermesjes: ge kunt er alles mee doen!
Buiten gewoon scheren van de baard en snor gebruiken ze scheermesjes ook voor het knippen van hun haar en bijvoorbeeld ook het ‘knippen’ van de nagels. Dit laatste heeft den Bob eens uitgeprobeerd bij de Vitus, want zijnen nagel hing los/ er ver af =) .

Opfleuren van de wc’s: niet voor gevoelige kijkers
Ik wou ons kleinste kamertje wat opfleuren omdat het er kaal en kil is. Omdat de deur ook al niet dicht kan van beide wc’s hebbik deze alvast wat gedecoreerd met de nodige boodschappen. Mijn excuses voor het taalgebruik op deze ‘affiches’ maar het moest toch wel een beetje grappig klinken… ( Niet voor TAC-gevoelige kijkers )… Hieronder de foto’s van de affiche’s..

Naamloos Naamloos1 Naamloos2 Naamloos3 Naamloos4 Naamloos5

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s