Vrijdag 22 en Zaterdag 23 Februari

Ik heb al aan vele projecten geparticipeerd in deze 2 weken dat ik hier ben: Mandeleo ( voetbalwedstrijd/ voetbaltraining / techniek / bungalow night ), Bangwe ( bungalow night, kinderen bezoeken, zwemmen met de kinderen ), De Schrijnwerkerij voor doven en slechthorenden ( bezoeken schrijnwerkerij / bezoeken doven en gebarentaal ) en ook net 1 lesje informatica ( PowerPoint ) gegeven in het Newman Institute. Van deze les ben ik zelf niet content… Niet alles verliep zoals ik wou… Verschillende versies van Office was daar een van de factoren die ik niet in de hand had: Ik had 2007, 3 hadden 2007 ( maar toch nog net iets anders dan mijn versie ) en 2 anderen zaten nog met 2003 :/. Na het lesgeven ben ik met Bob, Frank en Anita gaan eten bij de VN ( twas weer lekkeurrr, behalve da vlees = das precies een sjiek ). Ik en Franky zijn gaan zwemmen met de kinderen van Bangwe. Op de terugweg heb ik Omari gedragen ( een jongen waarvan de benen niet goed werken ), ongeveer een kwartier met Omari in mijnen nek in de hitte gelopen … Kwas kapot!

Er was licht aan het eind van de tunnel ( aan het eind van een zware dag). We zijn met zen allen uitgenodigd bij Katrien, Nkora en de kids. Wij hebben hier pizza’s gegeten… ONGELOOFELIJK, 11/10 is niet overdreven. Der lag zelfs Salami op den eersten!! Echte salami hé!! We kregen in totaal 4 super heerlijke kleppers van pizza’s voorgeschoteld, Allelujah/Amen ! Twas echt gezellig!

ototechniekOp zaterdag was het terug tijd om de techniekkeren. Vandaag stond er een auto van karton op het menu. Van 3 tot half 6 hebben we met de jongsten van Mandeleo deze auto ‘gebouwd’. Tegen het einde van de les gingen we testen of deze wagens konden rijden. Door de aandrijving ( een ballon ) zou de wagen zelfstandig vooruit kunnen rijden. Ik denk dat elke auto wel enkele centimeters vooruit reed, behalve den oto van biebie hier! Voor ons project zijn we de plaatselijke markt nog eens gaan verkennen. We hadden nog wat karton nodig. Daar moet ge hier voor betalen … goe zot zijn ze!

imagesWe hebben onze zaterdagavond afgesloten bij Vitus, met een drankspelletje zat de sfeer er al snel in… Ik heb mijnen eerste keer ies stevig meegedronken. Miljaar ….
Konyagi is geene kak !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s