Woensdag 20 en Donderdag 21 Februari

Op woensdag hebben we allemaal niet veel spannends gedaan… We hebben de hele dag gespendeerd aan de voorbereidingen van Techniek, ik heb aan mijn PowerPoint lessen gewerkt en in de morgen zijn we naar het wrak gaan kijken van de storm van gisteren. Twas ook voetbaltraining voor zowel de grote als de kleine boys van Mandeleo, al snel bleek dat het voor de grote niet echt hoefde… De avond hebben we afgesloten bij Vitus, ik heb mijn eerste konyagiken (of hoe het ook schrijft) gedronken… Man man man! Straffen toebak…

jens 024Donderdag, buiten het besteden van mijn tijd aan mijn PowerPointles van morgen heb ik niet zo heel veel gedaan. Net zoals gisteren ben ik voor 1,75 euro gaan eten à lekkere maaltijd + juicy. Samen met Frankie Van Der Elst en Blondie nog even wat ‘krachtoefeningen’ aan de ‘rekstok’ gedaan… Zie beelden later op de filmavond. We zijn tegen half 5 naar Salom gegaan, de persoon die ons reeds geholpen heeft met enkele vragen te beantwoorden voor RZL had ons uitgenodigd om bij hem thuis iets typisch Tanzaniaans te leren maken. We hebben geleerd om sambosa’s te maken. Die kleine loempia-achtige-driehoekskes. Het was nen toffen avond. We hebben ook kennis gemaakt met Salom zijn vrouw en kindje. Toen we op Salom aan het wachten waren kwamen we enkele kindjes tegen. Hier hebben wij ons een 20 tal minuten mee vermaakt.
( zie foto op Facebook )

jens 042In de avond nog de laatste puntjes van de les van morgen doornemen. Ik ben er klaar voor. Hopelijk loopt alles goed, dan hebk genoeg vertrouwen voor de volgende weken en lessen!

Kwa heri! (tot ziens)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s