Zondag 10 Februari ( ontspannen !! )

We hebben ‘nekeer’ goed uitgeslapen, het was ook al eens nodig. Ontbijt werd vandaag nog voor ons geregeld, eitjes met zoet brood. Wat hebben we allemaal gedaan vandaag? Nie véél eigenlijk… Ik kan het beschrijven als ‘Chillaxing’= combinatie van chillen en relaxen. We zijn net zoals gisteren direct in het meer gedoken, dat ligt op ongeveer 50m van ons lodge hé. We zijn echt wel op een klein paradijzeken beland ze … we zijn met zen allen gaan zwemmen en gaan spelen met de ‘negerkes’. Nen tennisbal en ne volleybal en we hebben die kleine mannen 3 uur kunnen entertainen. Vele foto’s kunnen we via onzen blog nie uploaden maar bij mij en den bob kunde op het tabblad foto’s klikken en daar staat een link naar dropbox. Daar vind je toch al enkele kiekjes terug van ons, de fauna en de flora.

We zijn naar Anito haar ‘crib’ geweest, Anita is een verpleegster die hier nu 1 jaar vrijwilligerswerk komt doen . Vorig jaar was Anita hier ook 3 maanden als student. Die heeft hier echt wel een kwenie hoe sjiek kot voor kwenie hoe ‘weinig’ geld. Ik en den bob hebben een schoon rood kleurken van die paar uurtjes in de zon, komende dagen wordt dus oppassen geblazen! Vanaf morgen goed beginnen insmeren want ik wil hier niet gelijk een slang rondlopen.

Als er iemand zou willen skypen met één van ons 3, maak op tijd een ‘afspraak’. We moeten da hier echt plannen voor wie er om de beurt op Skype kan.

Lala Salama, karibus ( slaapwel, vrienden )

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s